Kurssiehdot

Kerrothan ilmoittautuessasi kurssitoiveesi ja omien yhteystietojesi lisäksi koirasi nimen, iän, rodun ja sukupuolen sekä kuvaile parilla sanalla koirasi luonnetta.

Kurssille ilmoittautuminen on sitova, kun olet saanut HulaLupalta vahvistuksen sähköpostitse. Ryhmäkurssit maksetaan ennen kurssin alkua ja yksityisopetus sopimuksen mukaan. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi ennen kurssin alkua oman tai koirasi sairastumisen vuoksi, palautetaan kurssimaksu ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos HulaLuppa joutuu perumaan kurssin, palautetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan. Jos HulaLuppa joutuu perumaan yhden tai osan kurssikerroista, pyritään ensisijaisesti järjestämään korvauskerrat. Toissijaisesti palautetaan maksu toteutumattomilta kurssikerroilta.

Kurssille voi osallistua vain terveen koiran kanssa. Koiralla tulee olla rokotustodistus, mihin on merkitty rokotteen viimeinen voimassaolopäivä. Rokotustodistus on esitettävä pyydettäessä.

HulaLuppa ei vakuuta koirakoululaisia ja jokainen kurssille osallistuva on vastuussa omasta koirastaan ja sen aiheuttamista vahingoista. Vakuutusten ottaminen on suositeltavaa.