Pentukurssi / Espoo

TIISTAISIN | klo 18.-18.50

MARRASKUU kurssi: 19.11.-17.12.2019 » KURSSILLA TILAA!

lokakuu kurssi: 15.10.-12.11.2019 » KURSSI TÄYNNÄ!

syyskuu kurssi: 10.9.-8.10.2019 » KURSSI TÄYNNÄ!

hinta: 5 kurssikertaa | 115 € (sis. alv 24%)

paikka: Espoo, Karapellontie 4 C b

Koiran ikä: n. 2 – 6 kk

Pentukurssit viihtyisissä sisätiloissa. Pienryhmä enintään 4 koirakkoa.

Pentukurssilla käydään läpi koulutuksen perusteita, kuten koiran motivointia ja oikea-aikaista palkitsemista. Pentu oppii leikin varjolla ja pennuille tyypillisellä loputtomalla ilolla ja innolla. Kun ohjaajalla on hallussaan koiran havittelema "saalis", kuten ruokapalkkio tai lelu, voidaan koiran käytökseen ja valintoihin vaikuttaa luomalla koiran näkökulmasta kannattavia ja ei kannattavia käytöksiä.

Harjoituksiin sisältyy mm. kontaktia, luoksetuloa, luopumista, rauhoittumista, hihnakäytöstä sekä hoitotoimenpiteitä. Samalla opitaan hyviä käytöstapoja ja malttia.

Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa - opit ohjaamaan pentuasi ja tarpeellisten perusasioiden omaksumisen myötä koiran hallittavuus paranee, mikä on tärkeää pennun varttuessa. Keskinäinen luottamus sinun ja koirasi välillä kasvaa, kun yhteinen kieli on molemmille ymmärrettävää ♥

Kurssin koulutustilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Karamalmilla osoitteessa Karapellontie 4 C b, vain reilun 0,5 km päässä Keran juna-asemalta. Autoileville runsaasti parkkitilaa ihan vieressä!

Ennen kurssin alkua osallistujille tarkempaa kurssi-infoa sekä orientoivaa ennakkomateriaalia luettavaksi.

Kouluttajana Meri Koponen, eläintenkouluttaja (AT)